Onafhankelijk behartiger van werknemersbelangen

Jaaropgaaf 2023

30 oktober 2023

Ook dit jaar is het mogelijk een deel van je vakbondscontributie terug te krijgen als Qlix lid. Hiervoor moet je de jaaropgaaf 2023 declareren bij je werkgever. Doe dit op tijd! Dit kan tot vrijdag 1 december 2023. De werkgever verrekent dan eenmalig de betaalde contributie met jouw bruto maandsalaris. Dit geeft een belastingvoordeel, dus een hoger nettosalaris! Wij adviseren je om gebruik te maken van deze voordelige regeling en geen geld te laten liggen!

Je kunt je jaaropgaaf downloaden in Mijn Qlix. Voor het inloggen in Mijn Qlix heb je inlogcodes nodig. Heb je die niet? Stuur dan een e-mail met je NAW gegevens + geboortedatum naar info@qlix.nl.

Deze regeling is opgenomen in de afspraken met KPN. Onze overige leden kunnen ook een jaaropgaaf downloaden, vraag na bij je werkgever of er in jouw cao ook een regeling voor de fiscale verrekening van de vakbondscontributie is.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op via info@qlix.nl of 070-386 90 46.

Cancel